Compatibele versies
Solomillo de cerdo relleno de ciruelas pasas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 solomillos de cerdo (entre 350-500 g cada uno)
- 350 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1250 g de agua
- 1200 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 1 ½ pastillas de caldo de pollo desmenuzadas
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 - 2 cucharadas de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1640 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Rollo tres carnes con trenzado de beicon caramelizado
3 Std.
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50 λεπτ.
Brazo de gitano con gambas y queso
3 Std.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Pie relleno de pavo y verduras
1 godz. 45 min
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25 λεπτ.
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 λεπτ.
Merluza al cava
1ωρ.
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min