Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
- 2 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo
- 20 g de sal gorda
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- ½ cucharada de comino molido
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 300 g de vino blanco
- 50 - 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 2057.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18sa 30 dk
Conejo con mojo picón
20 min
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2h 10 min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 godz.
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Conejo al curry con manzana
45 min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1 godz.
Conejo a la huertana
45 min