Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Conejo al tomillo
45 Min
Estofado de ciervo
1 godz.
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Riñones al jerez
1 godz.
Perdices con salsa de chocolate
3h
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h