Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27u.
Limones especiados en conserva
72h 10min
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Cabrito en salsa
50 Min
Estofado de ciervo
1h
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Cordero al ajillo
1h