Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 150 g de setas frescas variadas de temporada, cortadas en 2-3 trozos
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Conejo al ajillo con setas
40min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Pudin de perdiz
26h 15min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1 godz. 40 min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Estofado de ciervo
1h
Espumoso de cava con frutos rojos
4 Std. 50 Min
Sopa de mariscos
1h 30min
Estofado de cordero con hinojo
50 Min