Compatibele versies
Espaguetis con bechamel, pulpo y cherrys
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de espaguetis partidos por la mitad
- 1500 g de agua
- 80 g de aceite de oliva
- 5 pellizcos de sal
- 1 diente de ajo
- 250 g de pulpo cocido en rodajas de 1 cm
- 150 g de tomates cherry
- ½ cucharadita de pimentón
- 40 g de harina integral
- 550 g de leche desnatada
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 786.2 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Boloñesa gratinada de lentejas y salami
1h 10min
Ensalada de escarola, fusilli con ternera y crema de chocolate
35 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1h
Cocido madrileño
2h 15min
Tirabuzones de lenguado
30min
Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata
40min
Tallarines trufados a la carbonara
25 min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min