Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Eiwitten
- 397.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 123.9 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 24935.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Rape en salsa americana
1h
Rape con salsa de carabineros
50 min
Allipebre de rape
45 min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4h
Almejas al vino blanco con arroz
1 godz. 40 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Rodaballo al cava con arroz basmati
40min
Patatas sorpresa con morcilla
50 min
Boquerones rellenos de jamón y queso
30min