Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Eiwitten
- 397.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 123.9 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 24935.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1sa
Cazuela de rape rusadir
1sa
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 Min
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1sa
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 Std. 40 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Guisat de peix
1 Std. 25 Min
Fondue bourguignon con 4 salsas - Francia
45 Min
Calamares rellenos
2h