Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 2253.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas con verduras
2h 50min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Garbanzos con chistorra
40min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Lentejas estofadas
3 Std.