Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4 Std. 30 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Gominolas de cava
4 Std. 30 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Buñuelos de pixín
30min
Flan de salmorejo
4 Std. 20 Min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Mejillones cremosos
30min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1 Std.
Canelones de carrilleras con setas
2h