Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40min
Tacos de gambas al chipotle
15min
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1h
Salmón al vapor con salsa de tomate rosa y aceitunas y espárragos verdes
40min
Empanada de zamburiñas
1h 20min
Salpicón de lubina y gambas
50 min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 min
Boquerones rellenos de jamón y queso
30min