![Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2500822094ed6351a6e5de35cb905ae5/Derivates/2e9d444daf80f3afe9bcdaf89a7a50b9f51f67ff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2621 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2002.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Atún al estilo mediterráneo
20 Min
Tosta de centeno con masa madre, puré de aguacate y huevos mollet
21h
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Tortilla de patata y queso al vapor
45min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40 min
Coliflor gratinada
50 min
Vieiras con dos salsas
45min
Buñuelos de maíz y gambones
1h
Pollo relleno al vapor
1h 20min
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55min
Arroz rojo de carabineros
1h