![Fabas con almejas (Cocción lenta) Fabas con almejas (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05b10148-ea52-4df0-a3a8-a745354d1d7d/Derivates/24505379-af64-4a3d-bb91-b992c8dc7338.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
of ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
of 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 421.4 mg
Alternatieve recepten
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min