Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
of ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
of 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 421.4 mg
Alternatieve recepten
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Rape en salsa americana
1h
Fabes con almejas
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Caldo gallego de grelos
4 godz. 10 min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min