Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
of ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
of 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 421.4 mg
Alternatieve recepten
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Chipirones afogaos
30min
Marmitako
40min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Fabes con almejas
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Arroz negro con gambones y sepia
45min