Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de cola de rape (sin piel y con hueso)
- 4 carabineros
- 400 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 350 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 25 g de harina de trigo
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 1 pastilla de caldo de pescado, desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 16 gambas crudas peladas
- 8 gambones crudos enteros, pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 44.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 322.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.
Allipebre de rape
45 Min
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Calamares encebollados
1 godz.
Mejillones cremosos
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Volovanes con marisco y rape
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Calamares rellenos
2 Std.
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min