![Congrio con garbanzos a la marinera Congrio con garbanzos a la marinera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5eb4803e-7880-4075-a3fc-0b391bb5e7b2/Derivates/9934fae8-aa3d-435b-8a8d-2bc09bed4590.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 332.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Sopa marinera
55min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Fabes con pulpo
45min
Marmitako de pulpo
40min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Guiso de patatas con mejillones
30min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Marmitako
40min
Guiso marinero
1h 20min