Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 332.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Merluza a la koskera
45min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Marmitako
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Fabes con almejas
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h