Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 60 g de aceite de oliva
- 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
-
200
g de sepia en trozos de 3 cm
of 200 g de calamares en trozos de 3 cm - 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
- 130 g de caldo de pescado
- 4 pellizcos de sal
- agua (para la olla)
- 320 g de tagliatelle al nero di sepia
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2837 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz con rape y gambas
30 menit
Fideuá de marisco del senyoret
1j 10 menit
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Revolconas con pulpo
45 Min
Berberechos en salsa verde
1j
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 menit
Espaguetis integrales con almejas
1j 10 menit
Marmitako de pulpo
40 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min