Compatibele versies
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 picantones
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 130 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 8 cebollitas francesas (aprox. 170 g)
- 50 g de aceite de oliva
-
3 - 4
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 200 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 80 g de tomate frito estilo casero
- 400 g de setas frescas de temporada en trozos
- 1 pera en trozos de 3 cm
- 200 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 620.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Conejo a la huertana
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 menit
Conejo al curry con manzana
45 Min
Rape al oporto
50 Min
Cordero al vino tinto
45 Min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1j
Bacalao al estilo de Braga
30 menit
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2h 15min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50 Min