Compatibele versies
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 picantones
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 130 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 8 cebollitas francesas (aprox. 170 g)
- 50 g de aceite de oliva
-
3 - 4
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 200 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 80 g de tomate frito estilo casero
- 400 g de setas frescas de temporada en trozos
- 1 pera en trozos de 3 cm
- 200 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 620.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo guisado con puré de patatas
1 Std. 10 Min
Conejo al curry con manzana
45min
Codornices al limón
45min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Conejo a la huertana
45min
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h