Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sofrito de sepia y apio
- 200 g de tallos de apio cortados en rodajas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de sepia cortada en trozos de 1 cm
- 50 g de vino blanco
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de sal
Salsa bechamel
- 800 g de leche
- 60 g de mantequilla y un poco más para engrasar
- 70 g de harina
- 20 g de queso emmental rallado
- ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
Montaje
-
12
láminas de pasta fresca para lasaña (10x20 cm)
of 12 placas de lasaña secas (hidratadas o cocidas) - 80 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 136.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de pulpo
45 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Risotto de gambones y calabacín
25min
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Arroz con pulpo
45 Min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Arroz con gulas y gambones
35 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min