![Velouté de carabineros con vino Manzanilla Velouté de carabineros con vino Manzanilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16b50b0b-8c9f-49f3-aa51-ebc8f99e470b/Derivates/a12c3d6b-ff05-4152-9069-d0ed5fab0e77.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 4 cucharaditas de sal
- 500 g de carabineros pequeños
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de vino blanco Manzanilla
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 puerros (150-200 g) en trozos
- 80 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 200 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 396.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Crema con rape y gambas
30 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Pappardelle con bogavante
1 Std.
Besugo a la espalda
25 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Crema de marisco
40 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min