Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1951 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 259.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 Std.
Garbanzos encebollados
40 Min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Guiso de judías con salchichas
25min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min