Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 huevos envueltos en film transparente
- 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
-
20 - 30
g de mantequilla
of 20 g de aceite de oliva - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1300 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 506.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape al oporto
50 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 dk