Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 20.02 g
- Koolhydraten
- 6.74 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 2.68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Tortilla de alcachofas
30 Min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Xató
15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Coca de Llavaneres
1 godz.
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Panellets
10 Std. 30 Min