![Crema de gambas al brandy con caviar de erizos Crema de gambas al brandy con caviar de erizos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BBCA0AFB-13E0-4AE6-8572-DA5FFBC83AE6/Derivates/2fdbd5b5-977c-46d5-99c1-d00b3576298b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
- 800 g de agua
- 150 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45 min
Crema reina de almendras
30 min
Crema de marisco
40 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Vichyssoise
2h 20min
Crema con rape y gambas
30 min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1 godz.
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min