Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de repollo blanco cortado en trozos
- 2 cebolletas cortadas en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de zanahorias en rodajas
- 50 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 500 g de caldo
- 300 - 400 g de carne de pollo, morcillo, tocino, chorizo (restos del cocido) troceadas
- 100 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1592 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 20.19 g
- Koolhydraten
- 12.37 g
- Vetten
- 27.84 g
- Vezels
- 5.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1sa
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Guiso de invierno
40 min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Sopa a la riojana
45 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1sa
Sopa armenia de repollo
50 min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40 min
Menestra de verduras a la sidra
1h 30min
Sopa de judías blancas y verduras
40 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min