Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas (y algo más para disolver la maicena)
- 1 - 2 cucharadas de sal (y algo más para la salsa)
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 500 g de coles de Bruselas congeladas
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 643 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 524.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Ensaladilla de patata, pollo y langostinos
1ч. 30 мин.
Mejillones al limón
30 min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 godz.
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 godz. 10 min
Salteado de chipirones con kale
30 min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25min
Carabineros a la sal
20 Min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1ч. 20 мин.
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 godz.
Tortilla de patatas mediterránea
40 мин.
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 мин.