Compatibele versies
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gulas a la bilbaína
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
-
1
trozo de guindilla seca
of 1 pimienta de Cayena seca entera - 200 g de gulas
Salsa de tinta
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 30 g de vino blanco
- 40 g de tomate frito estilo casero
- 2 bolsitas de tinta de calamar
- 50 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 pimientos del piquillo riojanos asados (aprox. 200 g) escurridos
- 1 cucharada de cebolla frita crujiente (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Torrijas al vapor
1h 20min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Croquetas de mejillones en escabeche
5 Std.
Tigres
1 Std.
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min