Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de patata en rodajas de 5-7 mm
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de pan rallado
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (ver sugerencia) en trozos de 3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1 Std.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Crema de guisantes con calamares y tomates salteados
50 Min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1 Std. 10 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.