Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos poché
- 4 huevos
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
- 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
- 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
- 300 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 591.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 Min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min