Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 35.46 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 29.02 g
- Vezels
- 2.51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Tortilla de bacalao y verduras
30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Coliflor con bechamel
55 min
Hamburguesas de bacalao
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min