Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 35.46 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 29.02 g
- Vezels
- 2.51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Caldo de pescado
45 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao dorado
25min
Borrajas con gambas
40 Min
Tortilla de bacalao y verduras
30 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Tortilla de champiñones al ajillo
25min