Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de vino blanco
- 4 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- 150 g de agua
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en rodajas de 4 cm, salpimentado
- 1 cucharadita de maicena
- 2 huevos duros en cuartos o rodajas
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1168 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape al oporto
50 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min