Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g de tomates pera maduros
- 400 g de pulpa de melón en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en trozos
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (ajuste a su gusto)
of 1 diente de ajo (sin germen) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 200 g de cubitos de hielo
Para servir
- 200 g de pulpa de melón (en dados de 5 mm)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 1.79 g
- Koolhydraten
- 9.82 g
- Vetten
- 12.79 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Gazpacho de albaricoques
1 Std. 15 Min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min