Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) limpias y secas
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada rasa de maicena
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 330 g de cerveza (1 lata)
- 600 - 700 g de alcachofas frescas limpias, cortadas por la mitad
- 300 g de habas congeladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 567 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.63 g
- Vetten
- 8.87 g
- Vezels
- 13.53 g
Alternatieve recepten
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Habas tiernas rehogadas
30min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Alcachofas a la romana
50 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min