Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan (tipo candeal)
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de especias para caracoles (comino, cilantro, pimienta negra y cayena)
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 400 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 20.84 g
- Koolhydraten
- 17.31 g
- Vetten
- 15.26 g
- Vezels
- 8.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 Min
Fabes con almejas
30 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Marmitako de caballa
50 Min