Compatibele versies
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tomates maduros pequeños sin piel ni semillas
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de albahaca fresca
- 500 g de agua
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 4 - 6 tiras de piel de lima
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 150 g c/u)
- 1 pellizco de sal en escamas
- 50 g de brotes germinados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 4.75 g
- Vetten
- 16.56 g
- Vezels
- 1.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 min
Rape al limón con anchoas
25 min
Dorada a la veneciana
55 dk
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20min