Compatibele versies
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tomates maduros pequeños sin piel ni semillas
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para regar)
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de albahaca fresca
- 500 g de agua
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 4 - 6 tiras de piel de lima
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 150 g c/u)
- 1 pellizco de sal en escamas
- 50 g de brotes germinados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 4.75 g
- Vetten
- 16.56 g
- Vezels
- 1.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape al vapor con salsa verde
20min
Dorada a la catalana
30min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Rape al limón con anchoas
25min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min