Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
of 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 Min
Berberechos en salsa verde
1j
Espaguetis integrales con almejas
1j 10 menit
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1j
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Pappardelle con bogavante
1j
Tallarines en negro con sepia
30 menit
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Minisoufflés de chocolate y muesli crujiente
20 min