Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla
- 100 g de mantequilla
-
250
g de rebozuelos frescos
of 250 g de setas frescas (shiitake, portobello, ...) - 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 limón
- 4 yemas de huevo
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos y en cuartos)
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3020 kJ / 722.5 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30 min
Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío)
2 Std.
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 min
Chips con puerro y gambas
25min
Fabes con almejas
30 min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50 min
Huevos en cocotte con puerros
40 min
Lasaña de marisco
1 godz. 15 min
Espaguetis negros con gambas agridulces
30 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min