Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hojas de acelgas (solo la parte verde, sin penca)
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (aprox. 600 g) salpimentados
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de apio
40min
Crema de acelgas y piñones
45min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Sopa de coliflor con grelos
45min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 Min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de espárragos verdes
40min