![Cardo a la cerveza Cardo a la cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3294A00-8DF7-4ADB-AF59-CA3343D8DAC7/Derivates/82a132ed-fed4-459d-acf2-0514d26d757b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de maicena (optioneel)
- 200 g de cerveza
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de dados de beicon
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 826 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Níscalos guisados
30min
Borrajas con gambas
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Porrusalda con calabaza
50min
Patatas a la riojana
40min
Cardo con almendras
20min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Judías verdes con tomate
45min
Setas de cardo con jamón
25min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min