Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 almejas frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar el Varoma)
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 rodaballo de 1500 g en 4 filetes
- 8 de gambas frescas enteras sin pelar
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de agua
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1931 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Dorada a la sal
35 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Rape en salsa americana
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min