Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso marinero
1h 20min
Patatas guisadas con gambones
1h
Guiso de pulpo
45min
Fideuá de pulpo estofado
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Fabes con pulpo
45min
Fabes con almejas
30min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Arroz con pulpo
45min
Fideuá negra de calamares
45min