Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 500 g de sepia limpia cortada en tiras finas (aprox. 5 mm)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 - 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 320 g de tallarines partidos por la mitad
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1956 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 32.09 g
- Koolhydraten
- 57.01 g
- Vetten
- 12.38 g
- Vezels
- 4.03 g
Alternatieve recepten
Arroz con rape y gambas
30min
Almejas a la marinera
30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45min
Sepia al ajillo
25 Min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz con pulpo
45min
Calamares encebollados
1h
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 Min
Fideuá de pulpo estofado
1h