Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de lomo de bacalao fresco salpimentados
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pan rallado
- 100 g de leche
- 50 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 38.85 g
- Koolhydraten
- 7.75 g
- Vetten
- 16.67 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Calabacines rellenos de pavo
40min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Merluza a la gallega
40min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Berenjenas a la crema
1 Std.
Bacalao espiritual
45min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Huevos a la florentina
40min