Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado (optioneel)
- 2 cucharadas de alcaparras (aclaradas y escurridas) (optioneel)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 180 - 200 g de mozzarella fresca escurrida (en trozos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Ternera al chilindrón con cuscús
45 min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Pollo a la cazadora
40min
Salisbury steak
50 min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Torre de tacos
45 min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Saltimbocca a la romana
30min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Pollo a la pizzaiola
50 min
Menú: Pollo a la provenzal con patatas. Pudin de chocolate para dos
40min