Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas arroceras crudas
-
250
g de morralla
of 250 g de espinas y cabeza de pescado - 100 g de vino blanco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 6 - 8 dientes de ajo cortados en láminas
- 100 g de pan candeal del día anterior (cortado en rebanadas finas)
- 1 cucharada de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 10.43 g
- Vetten
- 17.36 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado
55 Min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Sopa a la riojana
45 min
Sopa de mejillones con fideos
30min
Sopa marinera asturiana
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Sopa marinera
55 Min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa campera
1h
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 godz. 20 min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 min