Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 6 chalotas (60 g)
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 300 g de vino blanco
-
150
g de fumet de pescado
of 150 g de agua con ½ pastilla de caldo de pescado - 30 g de zumo de lima
- 1 dorada sin cabeza, sin vísceras y sin escamas (1 kg, limpia 750 g)
- 2 pellizcos de sal gorda
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa Bercy
- 120 g de mantequilla
- 10 g de harina
- 1 cucharadita de sal gorda
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1147 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Lubina con salsa de trufa
40min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Filetes de trucha en papillote
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Dorada a la catalana
30 Min
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 Min
Mero y calabacín
30 Min
Cordero con manzanas
1h 45min
Gallo con salsa de pimientos
30 Min
Dorada con mango en vinagreta
25 Min
Dorada a la veneciana
55min
Merluza al vapor de almejas
30 Min