Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 50 - 60 g de zanahoria en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 50 - 60 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de aprox. 4 cm
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada
- 700 g de vino tinto
Para cocinar
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 1 pastilla de caldo de carne
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 3.75 g
- Vetten
- 34.91 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Pollo en pepitoria
45 Min
Caldereta de cordero
50 Min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 Min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 Min
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min