Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
of ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27.73 g
- Koolhydraten
- 9.11 g
- Vetten
- 46.22 g
- Vezels
- 1.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alitas de pollo con tomate
50 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 Min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Costillas de cerdo agridulces
45 Min
Alitas de pollo con tomate, judías verdes y pasta
1 Std.
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50 Min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Cordero al ajillo
1 Std.
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.