Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
of ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27.73 g
- Koolhydraten
- 9.11 g
- Vetten
- 46.22 g
- Vezels
- 1.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 godz.
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Ternera al chilindrón con cuscús
45 min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 min
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.
Espaldilla guisada al vino tinto
1 Std. 35 Min
Estofado de ternera con tortellini
1 godz.
Gulash con cerveza
1 godz. 10 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min