Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 70 - 80 g de jamón curado en dados
- 400 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 6 huevos duros cortados por la mitad a lo largo
- 500 g de leche
- 50 g de harina
- 30 g de mantequilla (y un poco más para engrasar la fuente)
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
150 - 200
g de mozzarella rallada
of 150 - 200 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1979 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 22.95 g
- Koolhydraten
- 10.95 g
- Vetten
- 37.54 g
- Vezels
- 2.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de verduras con huevo y queso
30 Min
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Coliflor con bechamel
55 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Huevos gratinados
20 Min
Costrada de espinacas y queso feta
1 Std.
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10 min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 Min