Compatibele versies
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- agua
- 1 cucharadita de sal
- 220 - 230 g de tomate maduro en cuartos (sin semillas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de vino rosado
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de tallarines
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218.8 kJ / 291.6 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Pulpo amariscado
1 godz.
Espaguetis integrales con almejas
1 godz. 10 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Pasta con calamares
40 min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Arroz con bogavante
1 godz.