Compatibele versies
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- agua
- 1 cucharadita de sal
- 220 - 230 g de tomate maduro en cuartos (sin semillas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de vino rosado
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de tallarines
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1218.8 kJ / 291.6 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Espaguetis integrales con mejillones
45 min
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1 godz.
Risotto de calamares y langostinos
1 godz.