Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 palometa en filetes, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 pellizcos de sal
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Merluza a la gallega
40 min
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Bonito a la riojana
50 min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Truchas en escabeche
12h 30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Chipirones rellenos
1h 10min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min