Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 palometa en filetes, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 pellizcos de sal
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1489 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1h 5min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5min
Bonito a la riojana
50min
Sopa de trucha del Órbigo
35 Min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min