Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla cortada en juliana
- 100 g de pimiento rojo cortado en juliana
- 100 g de zanahoria cortada en juliana
- 1 diente de ajo con piel, aplastado
- 500 g de calamares frescos limpios
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de comino molido
- 6 granos de pimienta negra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Caballa con pisto de calabacín
30min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1h 5min
Calamares a la americana
50min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min
Corvina a la roteña
45min
Pescado y mejillones en salsa
20min
Conejo al chilindrón
1h