Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla cortada en juliana
- 100 g de pimiento rojo cortado en juliana
- 100 g de zanahoria cortada en juliana
- 1 diente de ajo con piel, aplastado
- 500 g de calamares frescos limpios
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de comino molido
- 6 granos de pimienta negra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Calamares a la americana
50 min
Marmitako de pulpo
40min
Calamares al whisky
45 min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Langostinos con ajo y limón
15min
Sepia con ratatouille
1h
Caldeirada de peixe
40min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Mero en salsa de cítricos
30min
Calamares en ensalada
24h 25min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 min