Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.91 g
- Koolhydraten
- 8.15 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 2.37 g
Alternatieve recepten
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 Min
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Pez espada con anacardos
45 Min
Mero en amarillo
45 Min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1sa
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 Min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Bacalao dorado
25 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 Min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 dk