![Atún con sabor a Huelva Atún con sabor a Huelva](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF3AC806-9ADE-45CE-880B-FD7BFB0CE911/Derivates/FC25A6DB-F3EA-40E7-8D36-C6201024E734.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.91 g
- Koolhydraten
- 8.15 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 2.37 g
Alternatieve recepten
Gamba blanca de Huelva cocida
35 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 мин.
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 мин.
Corvina a la roteña
45 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Atún en manteca (Andalucía)
3ч.
Bacalao dorado
25min
Bacalao mozárabe
50 мин.
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min
Mero en amarillo
45 min