Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 75 g de calabacín con piel cortado en trozos
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de tomate maduro cortado en trozos grandes
- 1 cucharadita de sal (y un poco más para espolvorear las patatas)
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de patata en rodajas
- 4 rodajas de congrio de la parte abierta (aprox. 600 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1342 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 Min
Corvina con ratatouille
45 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 dk
Congrio con guisantes y mejillones
35 dk
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 Min
Compota de peras con orejones y avellanas
1sa
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min