Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albondigones
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 120 g de queso provolone (en 12 trozos)
- 6 lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 6 rodaja / rebanada / loncha lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 60 g de harina
Compota de tomate y fritura
- 250 g de aceite para freír
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2298 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40 min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2 Std.
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 godz. 10 min
Molinetes de hojaldre y ternera
35 min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 Std. 30 Min
Canelones de ave Rossini
1h 40min