Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 180 g c/u)
Fritada de pimientos
- 250 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 250 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Pilpil
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 31.89 g
- Koolhydraten
- 6.97 g
- Vetten
- 18.77 g
- Vezels
- 2.48 g
Alternatieve recepten
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao dorado
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.