Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 180 g c/u)
Fritada de pimientos
- 250 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 250 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Pilpil
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 31.89 g
- Koolhydraten
- 6.97 g
- Vetten
- 18.77 g
- Vezels
- 2.48 g
Alternatieve recepten
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Rape en salsa americana
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min