Compatibele versies
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 - 1200 g de alcachofas frescas (600 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
of ½ limón - 120 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 solomillos de cerdo ibérico, cortados en 8 medallones de 3 cm (aprox. 600 g)
- 8 lonchas de beicon (aprox. 150 g)
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena (disuelta en 50 g de agua fría)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1329 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 30.39 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 19.23 g
- Vezels
- 10.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Pollo en pepitoria
45 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Pollo con salsa de almendra
50 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min
Solomillos de pollo con setas
1 Std.
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min